Mi gato valenciano Lucky-Loulou aka “el torreador”, olé!…:-)

… care a refuzat categoric sa “pozeze”, desi îi promisesem ficatzel de ratza la prânz, atentia fiindu-i captivata de Minette, o vecina-super-felina gris-beige, classy, challenging, cu ochii verzi-jad pe care-o frecventeaza de un an juma’, desi-i castrat… ca toti masculii, castrati ori ba, ochii vad, inima(si nu numa’…!) cere… :-)

About these ads

13 thoughts on “Mi gato valenciano Lucky-Loulou aka “el torreador”, olé!…:-)

  • @Ancuta, nu stiam ca se zice “a flocai”… :D =)) on en apprend tous les jours… :-) Sigur va fi cu drag back, can’t wait… ;-)

   • A flocăi se folosește mai mult cu semnificația de-a trage de păr. Dar în glumă se folosește la fel ca și cum ai spune: a smotoci. :D

   • @Ancuta, voi fi folosit mereu “a smotoci”-smotoceala si “a bibili”-bibileala… :-) =))

 1. Ei, cum sa nu ne fie dor ? Il pomenim deseori, mai ales cand mai vedem si pe aici cate o pisica ! Andrei isi aduce aminte de el !

 2. Frumusel animalutu `! Si noi am avut un motan , aproape ca al vostru ! Inlocuieste petele sure cu pete galben-portocalii si o sa fie ca al nostru ! Din pacate a trebuit sa-l dam la cineva cind am venit la fiica noastra !

  • Hi Mircea! Deci si tu esti catlover… :-) Lucky(norocosu’!) a fost un “cadou-mostenire”(LOL!) neasteptat, are 4 ani 1/2, nascut si trait la Valencia, Spain pâna acum 2 ani, a uitat spaniola, dar întelege bine franceza, româna si engleza… :-) Am avut înaintea lui un Tom si-o Kitty…

   • Pe al nostru il chema Michael , noi ii ziceam “Maical”,l-am primit de micut de la o vecina, tocmai pe vremea cand concerta la Bucuresti cantaretul american Michael Jackson (R I P ), de unde si numele primit de motanel !

   • @Mircea, nu va e dor de el?… Ca mie de Kitty, plecata-n raiu’ necuvântatoarelor pe 8/8/2010, la aproape 13 ani, dintre care 5 în USA… O viata-n forma de cerc: a venit pe lume si-a încetat de-a trai aici, în acelasi cartier…

Comentariile nu sunt permise.