Din ciclul „China motorizata” sau toata familia pe scuter

M-a pocnit din prima sa vad cit de inconstienti sint chinezii. Dupa aia am aflat ca multi fug de la locul accidentului. In China se conduce ca in Vestul salbatic, pietonul are ultima prioritate.

In Guilin am vazut o mare de scutere, de motorete si biciclete. Un ocean. Merg in toate directiile, nu le pasa ca e sens unic dar cel mai trist e ca pun viata copiilor in pericol si nu le pasa.

Tot familionul pe un scuter. Cel putin doi pe o bicicleta sau motoreta. Majoritatea fara casti de protectie. Mai ales copiii, poate ca sa nu le apese pe creier si sa ramina debili.

Această prezentare necesită JavaScript.

4 thoughts on “Din ciclul „China motorizata” sau toata familia pe scuter

  1. reconfirmi ce mi-au spus toti cei care-au fost în mainland China, plus c-am vazut un reportaj, unde erau si 4 pe-un scooter… parca-s un fel de „Gica fara frica!”😀 Popor milenar si totusi… n-au aceeasi notiune despre valoarea vietii, inclusiv cea a copiilor…

    • I saw pictures from Vietnam where it is the same, a whole family on one scooter🙂 I have a friend who flew to this country with a lot of security vests in order to help them to be seen🙂

Comentariile sunt închise.