„man, I do feel like a woman…” :-) – Shania Twain

Multi barbati rezervati sau timizi nu stiu cum sa abordeze, sa „curteze” si eventual sa cucereasca o femeie, se simt inhibati sau intimidati, pâna la lipsa oricarui chef de-a se lansa într-un „parcurs al combatantului”… De ce? Sunt adesea descurajati, „complexati” de catre „colegii-machos”, carora le reuseste orice abordare…😀 Regulile, legile si reperele societatii s-au schimbat si s-au modificat enorm în ultimele decenii, ceea ce nu înseamna ca au si evoluat neaparat pozitiv. Sondaje si statistici confirma ca barbatii timizi s-au obisnuit sa astepte si sa spere ca moara sa vina la apa, nu vice-versa, adica sa se lase cautati si (poate) gasiti de femei!😀

Realitatea confirma „simptomele” concrete si vizibile: femeile se „masculinizeaza” din ce în ce mai mult! E de bine, e de rau?… Vor fi devenit progresiv autoritare, dominante, vor sa controleze orice situatie sau circumstantza, inclusiv femeile din tarile de cultura si civilizatie latina, unde barbatii vor fi fost mereu „mari si tari”(sic!) prin definitie, nu si prin excelentza.😀 Pentru aceste „amazoane” moderne(woman on top, LOL!), barbatii se vor fi metamorfozat în „prazi” pe care le vâneaza ca pe iepuri, în viata reala sau pe retetele sociale: allo, Monsieur Lapin? – pam-pam!😀 Indiferent de vârsta, iata-le ca beau „tarii”, ca viseaza sa-i supuna, sa-i vada-n 4 labe(hahaha!) pe „iepuri”, ca si cum ar vrea sa-i elibereze de povara virilitatii!😉

Un tip rezervat nu poate întelege pe-unu’ care se gândeste doar la agatzat, la „cucerit” si la „concluzionat”, nu-i sezizeaza pornirea sau motivatia, desi e simplu, usor de ghicit: acel specimen de „vânator” încearca sa se auto-asigure pe el-însusi, un fel de „curaj, gaina(chapon!), ca te tai!”😀 Exista barbati care prefera sa astepte primul pas din partea femeii, considera ca-i mai placut sa fie „o tzinta ambulanta”(LOL!) decât sa iasa la înaintare si sa-si traga auto-goluri, posibile esecuri greu de digerat de orgoliu’ barbatesc!😀 Acestia pot lasa impresia de „lasa-ma sa te las!”, dar nu-i asa, de fapt ei îsi accepta si-si asuma acea vaga parte de feminitate, de duiosie, de sensualitate, refuza de-a fi doar „vânatori” care „trag cu pusca, nu i-a foc, pasarica cu noroc!”😀 Acest amestec de genuri(masculin-feminin) poate provoca confuzie, egalitate si partaj, deci valori sigure pentru viitor…:-)

Daca femeile vor continua sa se masculinizeze, probabil si barbatii se vor „feminiza”, fiind „mândri” de-aceasta evolutie-achizitie…:-) Cine stie, poate într-un viitor apropiat, cele doua „extremitati” se vor uni, vor fuziona si vor crea o noua specie de homo-sapiens-bis, barbati si femei „noi”, care vor înainta mâna-n mâna spre o alta lume, o alta societate, cea a omenirii (mai) respectuoase… Un astfel de fost-timid se va lasa abordat, cucerit, debarasat de „codurile” masculine obositoare si plictisitoare, va accepta orice initiativa feminina, ne ne va invita sa bem din paharu’ lui(de whisky sau de vodka!), sperând sa fie iubit, la propriu si la figurat de femeia care l-a ales…:-)
– – –

13 thoughts on “„man, I do feel like a woman…” :-) – Shania Twain

  1. Cred ca in esenta, oamenii au ramas la fel. Si-au modificat pe ici pe colo conceptiile de viata dar in general forta bruta o are tot barbatul iar femeia e cu ….fineturile.:)
    Asta de cand lumea, nu?:)

  2. :-) …acum inteleg:-) …ce bune sfaturi ti-am trimis:-)

    banc, o femeie se duce la doctor si-i zice „doctor, dau semne de masculinizare” Doctorul: care? …Femeia: imi creste par intre tzitze. Doctorul: Da dar pina unde creste? Femeia: Pina la sula:-) ….problema mai e azi ca toti barbatii buni inteligenti si fini au prieteni:-) ..joking, totul depinde de cerere si oferta si daca sint mai multe femei ca barbati se masculinizeaza si incep ele sa agatze:-)

Comentariile sunt închise.