Underwear breaking news from Japan…:-)

Seiren beautiful, sensual, revolutionary “lingerie”: :-)
http://en.rocketnews24.com/2012/11/12/breakthrough-deodorizing-underwear-can-make-your-farts-silent-and-not-deadly-also-eliminates-an-array-of-body-odors-fast/

Din nou Japonia si japonezii sunt “fruncea”, expresia risca sa devina pleonasm! :-) Dupa “toaletele”(restrooms) cele mai sofisticate, igienice si interesante(sic!) din lume, iata ca “nihonezii” au regasit “graal”-ul pe care-l cautau de niste ani: firma de textile “Seiren” a inventat si comercializeza slipuri inodore, cu succes. :D E vorba de chiloti-deodoranti(LOL!), confortabili si “capabili” sa elimine rapid orice fel de “damfuri” intime, brrr&yuck… :D Initial, acest tip de “lenjerie” era destinat spitalelor si caselor de batrâni, dar… mare surpriza nationala: mii de oameni de afaceri care calatoresc toata saptamâna si n-au timp uneori de-un dus, au început sa-si cumpere duzine de “deo-slipuri”! :D Care-i secretu’ lor de fabricatie?… au introdus particule de ceramica în fibrele textile, ce atrag, culeg si retin orice miros neplacut, voilà, c’est tout! :D În prezent, firma propune o gama de 22 articole diferite, de la sosete anti-mirosuri la T-shirts-uri ce absorb transpiratia!

Last but not least: stiu ca japonezii sunt extrem de curati, caci atenti, preocupati si grijulii cu igiena corporala, însa aceasta inventie NU exclude spalatu’ zilnic si dusu’ integral… à bon(s) entendeur(s), salut! :-)
– – –

12 thoughts on “Underwear breaking news from Japan…:-)

  1. When I think of the restrooms in Heraklion’s airport in Creta without doors at all :) In Japan you have birds singing or the lovely noise of waterfalls (cascade) :) and now the big step “deo-slipuri” !

  2. miros de peste cu iz de Dior? :-) …ah…japonezii astia insa la tigani ar fi mult mai rau :-)….stii cum invata tiganii copiii sa poarte deo-chilotii? Galben in fata maro in spate :-)…cu miros de Versace :-)

Comentariile nu sunt permise.