Aruncate din degete (12)

Citind iar articole in ziarul Adevarul si ale lui bloguri mi-am dat seama din nou ca romanul s-a nascut poet insa internetul l-a convins repede sa devina demagog la blog. Intr-un cuvint: demablog. Daca nu ma credeti cititi aici:

http://adevarul.ro/news/politica/mai-e-aici-despre-virusul-incompetentei-parlamentare-1_50e75e51596d720091758fae/index.html

 

Citez: După exodul celor trei milioane de români vrednici, curajoşi şi pricepuţi, dornici să-şi reinventeze viaţa la mare depărtare de casa natală, ţara noastră suferă de-o gravă penurie de caractere şi inteligenţe. …

Intre noi fie vorba, cel putin jumatate din ei s-au dus la furat si facut trotuarul. Nu o spun eu, scrie in ziare, fapte. Restul s-au dus la cules capsuni si tot felul de chestii pentru care lucrezi 24 de ore din 24 sapte zile pe saptamina dar cistigi 2000 de euro pe luna. Da, e curaj, aici am gresit.

Presa romaneasca asteapta cu sufletul la gura sa moara cite cineva cunoscut. Piine taica pe citeva zile daca nu saptamini. De data asta le-a dat bucuria Sergiu Nicolaescu care a avut si tupeul sa vrea sa fie incinerat. Dar inainte a avut tupeul sa aibe o nevasta rea cu 35 de ani mai tinara ca el. Sa nu uit insa si o prezentatoare  cunoscuta de 35 de ani care i-a furat un pic ratingul lui Nicolaescu si a avut ghinionul sa faca infarct tocmai pe doi ianuarie 2013. An cu ghinion  bre, v-am mai spus.

In curind sint alegeri si aici la noi in Tara Sfinta. Daca ar sti jurnalistii din Romania ca in primii douazeci pe lista Partidului Muncii pentru Knesset-locuri reale  sint sapte jurnalisti s-ar tavali pe jos de invidie. Va dati seama? Demagogii devin politicieni cu diploma. Ei vor influenta viitorul tarii. De ce oare uraste lumea Israelul cea mai jurnalistica tara din lume?

Inchei cu o invitatie la licitatie. Daca aveti cel putin 200 de dolari puteti licita si cistga o poza de mare valoare:

http://www.ynet.co.il/PicServer2/24012010/3173982/73425062_hh.jpg

Cel putin pe ea a futut-o bine un arab inainte s-o trimita in Paradis. Razbunare pe monarhia care da atita piine de mincat presei internationale. Sa mai zica cineva ca arabii nu se gindesc la binele presei.

10 thoughts on “Aruncate din degete (12)

  1. Té, esti un adevarat erou daca ai timp si rabdare sa rasfoiesti presa-ro…🙂 Se pare ca decesul si incinerarea lu’ SN vor fi fost o circoteca dincolo de orice „scenariu” imaginat si inventat, în Evu’ Mediu, ar fi ars-o pe rug pe madame SN! Iar apa sfintita(de cine?) de boboteaza va fi distribuita cu ajutorul jandarmilor… HELP!😀
    – – –
    De ce urasc unii Israelu’?… Pen’ca-i singura, unica democratie din acea zona atât de „fierbinte”!

    • Stii ca am sentimente adevarate fata de Romania. Satira mea nu ajuta la nimic insa intr-o zi se vor naste romani adevarati, vizionari care vor ajuta Romania nu numai pe ei insisi.

      Israelul e urit in lume, anti-semitismul fierbe, insa intr-o zi va fi pace si lumea va inceta sa urasca gratis. Amen !!!

Comentariile sunt închise.