Diversi barbati si femei

 

Multi barbatii sufera ( se jignesc mai mult) ca femeile ii parasesc pentru alti barbati cu mult inferiori lor si nu din cauza ca le iubesc de nu mai pot. De exemplu, nevasta lui Gogu l-a parasit pentru un director de banca cu douazece ani mai in virsta ca ea, conservat bine de un regim sanatos de viata si care in timpul liber preda pozitii Kamasutra la Casa de cultura a sectorului doi, hobby bineinteles. Tot acolo a cunosctut-o pe nevasta lui Gogu, cursanta entuziasta. A invitat-o la el acasa sa-i arate niste pozitii secrete si cind a constatat ca ea le stie mai bine decit el s-a indragostit de ea la prima vedere. Inferioritate nu? Gogu s-a indragostit de ea la un mic si o bere in parcul Herastrau cind ea l-a crezut ca e varul lui Ion Tiriac doar ca avea o mustata stufoasa si lata  pe care o lingea de bere de la stinga la dreapta, cu limba.

 

 

Azi femeile cauta barbati bogati. Nu conteaza sexul, cum se zice, il gasesc mereu la antrenorul de tenis sau profesorul de canto sau la Cosmin instalatorul latin. Barbatul bogat si probabil mai in virsta se multumeste odata pe luna cu un blowjob sau sa linga pe unde au trecut antrenorul, profesorul si instalatorul. Bogatia, tineretea si frumusetea se completeaza unele pe altele nu?

 

Barbatul Italian se vrea armasar activ si la 80 de ani si sa scrie in toate ziarele despre asta. Un bun exemplu e Berlusconi. Barbatul rus e armasar pe ascuns. Putin de exemplu, nimeni indrazneste sa publice prea multe despre asta. Barbatul roman nu are curaj sa iasa din dulap, din contra, are tupeul sa se insoare(plinge  cind face sex cu nevasta si ea crede ca de fericire) si sa comploteze impreuna cu alt poponar ascuns cum sa vina la putere. Un bun exemplu e…stiti voi cine…

 

 

Gogu e bun si la pat si la sub pat. Ce e aia bun la sub pat? Cind vine barbatul amantei prin surprindere se ascunde sub pat mai bine ca un gindac de bucatarie.

 

Sint unele femei care au nevoie de adrenalina in cantitate exagerata. Nevasta lu’ Costache il trimite sa cumpere pine si in timpul asta isi aduce trei instalatori sa faca o orgie. Cind Costache se intoarce cu piinea( nu era coada)  ii prinde in flagrant si o intreaba ce se intimpla. Ea ii zice, Costache nu e ce pare ca e, e o exemplificare a unor noi sifoane si tevi moderne si domnii astia imi explica cum functioneaza sa tii miinile pe doua robinete si sa bei direct de la al treilea. Pina sa-i cada fisa lui Costache instalatorii dispar si ea ii aduce (imbracata in capot) o omleta din doua oua sa aibe ce sa manince cu piinea. Ce nevasta grijulie.

 

 

Se zice despre nevasta lui Gicu ca e o femeie buna. E frumoasa …buuuuna…si de cite ori il inseala pe Gicu cu tot cartierul  da bani la toti cersetorii pe care-i intilneste. Ce buna e, imparte tot ce are la altii.

 

Femeile urite o tot dau pe frumusetea sufletului de parca daca un suflet desface picioarele ai o erectie turbata.

 

Panait nu s-a vindecat nici dupa treizeci de ani. S-a recasatorit pentru a zecea oara cu o femeie cu zece ani mai in virsta, 120 kg  si cu trei copii romi. Ea e romanca 100%.

 

Au intrebat-o pe Vasilica ce prefera, un roman betiv, lenes, nespalat si somer sau un romm care nu bea rom, programator calculatoare si care miroase a Versace si Hugo? A, si care face sex de doua ori pe zi. A raspuns ca un roman, se prinsese ca era un test camuflat  ordonat de Corneliu Vadim Tudor ea fiind membra in Romania Mare si Tare.

5 thoughts on “Diversi barbati si femei

  1. ,,Femeile urite o tot dau pe frumusetea sufletului de parca daca un suflet desface picioarele ai o erectie turbata.,,
    Singura problema cu cele frumoase este nesiguranta care te pandeste mereu.😉

  2. Té, am râs în hohote, gândindu-ma la mumia aia de Berlusconi, care se crede armasaru’ cizmei(italiene!), la botoxatu’ Putin si la Gicu de sub pat…🙂 =)) Test camuflat, indeed!🙂

Comentariile sunt închise.