Diverse

Gicu nu se putea hotari cind are mai multa placere, ori cind se caca bine ori cind maninca sarmale cu mamaliga si bea molan. Dar cind a deschis usa si a aparut soacra-sa a inteles ca marile placeri le poti avea si cind nu se intimpla nimic.

 

Gogu a pescuit intr-o zi pestisorul de aur care era de fapt regele pestilor, stiti povestea.  I-a spus lui Gogu intr-o olteneasca perfeacta: Daca ma arunci inapoi ii indeplinesc lu’ nevasta-ta trei dorinte. Nu s-a gindit Gogu prea mult  si l-a aruncat imediat  pisicii.

 

M-a intrebat cineva ce parere am de ce merge in Romania. Ca baronii si tirfele au venit la putere si e trist. Am raspuns asta:

Nea Poanta plagiatorul si Gladiol Antonescu care e o creatura adormita  ( eu cred ca e homo si s-a casatorit ca sa ascunda asta- ce nume e asta …Crin?)…..dar sa stii un lucru, cind poporul e nemultumit ( a fost criza)  nu vrea decit sa schimbe puterea indiferent daca cine vine in loc o sa-l futa si mai tare. Dupa ce a schimbat-o si simte facaletzu’ adinc incepe sa bizie ca un copil de gradinita caruia i-ai luat cu forta piinea cu unt si dulceata si ai infulecat-o rizind. Peste patru ani vrea din nou sa schimbe puterea s.a.m.d. Din pacate poporul, facind asa, se va alege doar cu o gaura si mai mare in cur iar politicienilor le va merge din ce in ce mai bine rotindu-se la putere ca sa fure cu acte in regula.Credeti ca pot sa-mi dau seama de asta doar citind ziarul “Adevarul”?

 

Matache a venit pe neasteptate acasa, fusese concediat si a vrut sa fuga cit mai repede de la serviciu ca sa bea doi litri de tuica sa se calmeze. A gasit-o pe nevasta-sa facindu-i un blowjob sefului lui. Matache, i-a zis, nu e ce pare ca e. Dar ce e? a intrebat Matache. Pai…n-a stiut ce sa-i explice insa a doua zi a fost chemat si anuntat ca a fost o greseala si ca nu e concediat. Cum el nu-si mai facea datoria de barbat de mult timp s-a gindit ca acum si seful lui face in sfirsit ceva pentru el. Poate in curind chiar si o marire de salariu.

 

Romania “fierbe” inca dupa moartea lui Sergiu Nicolaescu. Am citit ca Dana, ultima lui sotie, s-a culcat pe presul lui cind avea 17 ani si el a luat-o la….el in casa. N-am avut rabdare sa caut daca faptul ca a trait cu o minora un an i s-a trecut cu vederea insa la 60 de ani nea regizor afemeiat poftea la carne foarte tinara. Pedeapsa? Individa i-a bagat socrii in casa din Zambaccian. Dana, o nevasta rea care culmea, a fost asa de nesimtita, i-a respectat dorinta sa-l transforme in cenusa si a socat  o intreaga tara. Azi Dana e …rece si dura si tot felul de bastarzi vor moseniri de pe urma lui.  Nu pot sa spun ca daca ar sti asta, marele regizor si fustangiu s-ar zvircoli in groapa. Poate in borcanul ala?

 

 

Umflatul de Gerard Depardieu ( e mai mult lat decit lung azi)   s-a facut cetatean rus ca sa nu doneze Frantei lui iubite bani grei din taxe. El care a intruchipat eroi si patrioti francezi, tocmai el sa se faca rus? Se spune ca i s-a propus sa se faca roman dar a zis ca Brigitte Bardot s-a opus din cauza maidanezilor din care se face sapun in Romania inca de pe vremea lui Ceausescu. Dar si din cauza ca daca cineva te intreaba ce rasa esti si raspunzi ca esti roman incepe sa se pipaie isteric sa constate daca  mai are portofelul la el. La actuala infatisare  cu forma lui de dulap nu toata lumea il recunoaste. Asa cum e el de blond seamana cu un Aliosha umflat cu pompa. Culmea e ca nesimtita de Brigitte Bardot a amenintat ca se face si ea rusoaica daca eutanasiaza  frantzujii doi elefanti loviti de toate bolile posibile cu toate durerile posibile. Tocmai ea care a jucat rolurile de femeie fierbinte si s-a futut din patriotism cu Serge? Sa se faca rusoaica pentru niste elefanti?

 

5 thoughts on “Diverse

    • da, da, da, te doare paru’, nu alta!🙂 L-am uitat pe Yannick Noah, alt „exilat” fiscal prin cantoanele helvete…😀

  1. Eh, în România circoteca-SN, la noi Gégé & BéBé…🙂 Cineva le-a sugerat sa se „ia” si sa se mute amândoi la… Putin!😀 Mania grandorii si pateticul decandentzei…

      • Té, ntzzz, the truth is out there, cum zic aia în X-files…🙂 Gégé e un provocator, big mouth, iar BéBé s-a „senilizat”: a preferat mereu animalele, inclusiv propriului fiu unic… Alain Delon, Charles Aznavour, Alain Prost si-altii au emigrat de zeci de ani în Elvetia din aceleasi motive, însa aia tac si sapa, merg pe brânci sa nu-i auda „vecinii”…😀

Comentariile sunt închise.