“pentru 100 000 j’aime-uri, femeile noastre ne platesc un weekend la Jonquera!”:-)

Un fel de continuare @facebook-assbook despre ahtiatii-nesatuli(sic!) si frenetica goana a unora dupa “jemuri(j’aime)&like-uri”…:-) Va amintiti de copilasii astia care-si doreau un catel si care-au câstigat pariu’ cu tatal lor?… :-) Au asteptat sa obtina 1 000 000 “like-uri”!(photo – HP-France)
o-FACEBOOK-ENFANT-CHIEN-570
si de-acest adolescent cu acnee, în lipsa si-n limba dupa sex – dar lipsit de imaginatie care a sperat sa obtina milionu’ de “like-uri” pentru ca “Dulcineea” lui sa-i cedeze?… :D Chiar credeati ca asta-i limita “bunului gust social”?! Ntzzz, nici vorba! :D (photo – HP – France)
s-FACEBOOK-LOVE-large640
Iata un duo formidabil: doua perechi de cojones(minus?!) care de peste o luna cersesc pur si simplu “jemuri-uri” pentru “un weekend cremos” cu putas – exact ca acei copii si adolescentu’ frustrat sexual:”pentru 100 000 “like-uri”, femeile noastre ne platesc un weekend la Jonquera!” :D Numai ca astia 2 au nevoie doar de 100 000 de “aprobari” dupa care partenerele lor de viata(haoleu & help!) le vor oferi un we amoros(what,!) cu “femmes légères” (de) la Jonquera, localitate catalana situata imediat dupa frontiera franco-spaniola! Adica: pentru 100 000 de “like-uri”, pot avea una putana catalana sau est-europeana! Cool, Raoul, de verdad?… :D Pe când o competitie de 100 000 “j’aime=like” pe bloguri?… :D Merci-gracias, amigos de “feisbuc&asbuc”: ne dovediti si ne demonstrati “negru pe alb” ca ridicolul, penibilul si exhibitionismul nu “ucid” pe nici-un meridian, deci nici în virtual! Olé! ;-)
Week-end-crémeux-jonquéra-574x600

19 thoughts on ““pentru 100 000 j’aime-uri, femeile noastre ne platesc un weekend la Jonquera!”:-)

  1. Da, te lasă fără replică…E mare grădina si din nefericire, nu doar Facebook-ul „ colectează” astfel de elemente patetice…Internetul e plin si, mai rau, media audio-vizuală, nu e deloc departe…

Comentariile nu sunt permise.